Avainasiakkaana saat tuntuvia etuja

Haluamme tarjota Avainasiakkaillemme tuntuvia etuja ja entistäkin parempaa palvelua. Keskittämällä apteekkiostoksesi meille, saat itsehoitotuotteista alennusta ostokertymäsi mukaisesti sekä juuri sinulle yksilöityjä tarjouksia ja kutsuja apteekin tapahtumiin.

Avainasiakkaan ostokertymää kerryttävät kaikki itsehoitotuotteet ja -lääkkeet. Ostokertymään huomioidaan kalenterivuoden aikana tehdyt ostokset Avainasiakkaaksi liittymishetkestä lähtien.

Keskittämisetu

Saat alennuksen normaalihintaisista itsehoitotuotteista esim. vitamiineista, kosmetiikasta, apuvälineistä ja ihonhoitotuotteista.

taulukko

Kela-korttisi toimii Avainasiakaskorttinasi, joten erillistä korttia ei tarvita. Muistat vain näyttää sen jokaisella asiointikerrallasi niin ostosi kartuttavat kertymääsi. Valitettavasti emme voi kirjata ostoksia jälkikäteen järjestelmäämme.

Muita Avainasiakkaan etuja:

  • Reseptien uusinta maksutta
  • Lääkehoidon seuranta
  • Henkilökohtaiset tarjoukset ja tapahtumakutsut suoraan sähköpostiisi*
  • Minun Apteekkini -mobiilisovellus

*) edellyttää toiminnassa oleva sähköpostiosoite

Minun Apteekkini -mobiilisovellus

Lataa sovelluskaupasta maksuton Minun Apteekkini -sovellus ja seuraa tarjouksiasi ja ostokertymää älylaitteestasi. Sovellus on ladattavissa iOS ja Android -laitteille. Valitse listalta Kairatien Apteekki.

App_Store

Google play

 

Liity nyt

Voit liittyä Avainasiakkaaksi täyttämällä alla olevan liittymislomakkeen.

Kanta-asiakas sopimus

  • Kanta-asiakassopimuksen ehdot

    Kanta-asiakkaana olen oikeutettu Kairatien Apteekin kanta-asiakasohjelman tarjoamiin etuihin. Edut esitellään vuosittain päivitettävässä kanta-asiakasliitteessä. Annan tällä sopimuksella luvan henkilö- ja lääkitystietojeni tallentamiseen Kairatien Apteekin rekisteriin. Apteekki säilyttää ostotietoja enintään 24 kuukauden ajan. Voin koska tahansa pyytää apteekkia poistamaan tietoni rekisteristä. Kanta-asiakassopimus on voimassa toistaiseksi, kunnes jompikumpi osapuoli irtisanoo sen. Apteekilla on oikeus kanta-asiakassopimuksen etujen muutoksiin tarvittaessa. Kairatien Apteekki noudattaa EU:n tietosuoja-asetusta tietojen käsittelyssä, tutustu tietosuojaselosteeseen.

Avainasiakkaaksi voi liittyä myös Avainapteekit Oy:n ylläpitämän internetsovelluksen kautta https://www.avainapteekit.fi/avainasiakkuus/liity-avainasiakkaaksi

Kairatien Apteekin Avainasiakasrekisterin seloste