Kanta-asiakkaana saat tuntuvia etuja

Haluamme tarjota kanta-asiakkaillemme tuntuvia etuja ja entistäkin parempaa palvelua. Keskittämällä apteekkiostoksesi meille, saat itsehoitotuotteista alennusta ostokertymäsi mukaisesti sekä juuri sinulle yksilöityjä tarjouksia ja kutsuja apteekin tapahtumiin.

Kanta-asiakkaan ostokertymää kerryttävät kaikki itsehoitotuotteet ja -lääkkeet. Ostokertymään huomioidaan kalenterivuoden aikana tehdyt ostokset kanta-asiakkaaksi liittymishetkestä lähtien.

Keskittämisetu

Saat alennuksen normaalihintaisista itsehoitotuotteista esim. vitamiineista, kosmetiikasta, apuvälineistä ja ihonhoitotuotteista.

taulukko

Kela-korttisi toimii kanta-asiakaskorttinasi, joten erillistä korttia ei tarvita. Muistat vain näyttää sen jokaisella asiointikerrallasi niin ostosi kartuttavat kertymääsi. Valitettavasti emme voi kirjata ostoksia jälkikäteen järjestelmäämme.

Muita kanta-asiakkaan etuja:

  • Reseptien uusinta maksutta
  • Lääkehoidon seuranta
  • Henkilökohtaiset tarjoukset ja tapahtumakutsut suoraan sähköpostiisi*
  • Minun Apteekkini -mobiilisovellus

*) edellyttää toiminnassa oleva sähköpostiosoite

Minun Apteekkini -mobiilisovellus

Lataa sovelluskaupasta maksuton Minun Apteekkini -sovellus ja seuraa tarjouksiasi ja ostokertymää älylaitteestasi. Sovellus on ladattavissa iOS ja Android -laitteille. Valitse listalta Kairatien Apteekki. Voit myös liittyä kanta-asiakkaaksi sovelluksen kautta.

App_Store

Google play

 

Liity nyt

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi täyttämällä alla olevan liittymislomakkeen.

Kanta-asiakas sopimus

  • Kanta-asiakassopimuksen ehdot

    Kanta-asiakkaana olen oikeutettu Kairatien Apteekin kanta-asiakasohjelman tarjoamiin etuihin. Edut esitellään vuosittain päivitettävässä kanta-asiakasliitteessä. Annan tällä sopimuksella luvan henkilö- ja lääkitystietojeni tallentamiseen Kairatien Apteekin rekisteriin. Apteekki säilyttää ostotietoja enintään 24 kuukauden ajan. Voin koska tahansa pyytää apteekkia poistamaan tietoni rekisteristä. Kanta-asiakassopimus on voimassa toistaiseksi, kunnes jompikumpi osapuoli irtisanoo sen. Apteekilla on oikeus kanta-asiakassopimuksen etujen muutoksiin tarvittaessa. Kairatien Apteekki noudattaa EU:n tietosuoja-asetusta tietojen käsittelyssä, tutustu tietosuojaselosteeseen.

Kairatien Apteekin kanta-asiakasrekisterin seloste